Contact us

Trace it. Trust it.
Ervaar het voordeel van DNA.

IdentiGEN is wereldwijd voorloper op het gebied van DNA-gebaseerde oplossingen - de toekomst van consumentenvertrouwen

We ervaren een paradigmaverschuiving in de voedingsindustrie. Consumenten hunkeren naar verbinding met hun voedsel. Ze eisen bevestiging van de authenticiteit en verwachten duidelijke indicatoren van duurzaamheid, welzijn, kwaliteit en ethiek.

Vertrouwen is hard op weg om het belangrijkste ingrediënt in de voedingsmiddelenindustrie te worden. Als eerste bedrijf ter wereld heeft IdentiGEN een commercieel inzetbaar DNA-traceerbaarheidsplatform voor eiwitbronnen ontwikkeld. Met innovatie als kernwaarde blijven we de manier waarop DNA-technologie ingezet wordt continu ontwikkelen, om de steeds veranderende vraag van voedselbedrijven wereldwijd te voorspellen en hieraan te voldoen.

Ons kenmerkende product, DNA TraceBack®, helpt de integriteit van de toeleveringsketen van vlees-, kip- en visproducten te beschermen en versterken met behulp van het meest accurate en nauwkeurige traceerbaarheidsplatform ter wereld. Deze unieke oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie maakt het mogelijk om rundvlees, varkensvlees, kip- en visproducten op betrouwbare wijze te traceren, door het hele productieproces heen tot aan waar ze vandaan komen: de boerderij, de ouder of het individuele dier.